Leter du etter den perfekte 360 fotoboksen for ditt arrangement? Enten det er for et bryllup, et firmaarrangement eller en hvilken som helst spesiell anledning, kan en 360-fotoboks legge til et unikt og interaktivt element. Her er de 10 beste 360-fotoboksleverandørene i Storbritannia du bør vurdere for ditt neste arrangement:

1.Photobooths.co.uk

Photobooths 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Photobooths.co.uk tilbyr en brukervennlig 360-fotoboks med to års garanti, og sikrer en sømløs opplevelse. Standene deres kan tilpasses og kommer med merkevarealternativer for å få arrangementet ditt til å skille seg ut.

2.Videobooths360.co.uk

Videobooths360 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Videobooths360.co.uk er kjent for sine eksepsjonelle 360-videobokser, og tilbyr en rekke alternativer med ett års garanti og robust kundestøtte. Standene deres er perfekte for å heve arrangementene dine til neste nivå.

3.Bliss Booth

Bliss Booth 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Bliss Booth tilbyr et enkelt sammensatt 360-fotobokssystem, ideelt for å skape uforglemmelige minner. De tilbyr ubegrenset bruk, tilpassbare videoer og problemfri levering og oppsett.

4.King 360 Photobooth

king360photobooth 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Innovativ og rimelig, King 360 Photobooth tilbyr stander for kjøp eller leie. De skiller seg ut med sitt støttesystem og enkle installasjon, noe som gjør dem til et godt valg for gründere og arrangementsplanleggere.

5. Boothco

Boothco 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Boothcos 360-fotobokser spesialiserer seg på bedriftsarrangementer og kommer med skreddersydde merkevarebyggingsmuligheter. Tjenesten deres inkluderer tilpassede filtre, overlegg og engasjerende ledsagere for å forbedre gjesteopplevelsen.

6. Luxe 360 Booths

Luxe 360 Booths 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Ligger i Nottinghamshire, tilbyr de høykvalitets 8K 360 fotobokser i forskjellige størrelser, catering til alle typer arrangementer. I tillegg tilbyr de en unik lydgjesteboktjeneste.

7.Capture 360 fotobokser

Capture 360 Photo Booths 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Basert i London tilbyr dette selskapet et bredt utvalg av fotobokser, inkludert 360 videobokser. De tilbyr tilpassede bildemaler og en mengde rekvisitter for en underholdende hendelsesopplevelse.

8.360videobooths.co.uk

Luxe 360 Booths 10 fotoboksleverandør i Storbritannia 1

Ideell for ulike arrangementer, tilbyr de 360-videoboder utleie komplett med uniformerte deltakere, ubegrenset med videoer og merkevarebygging for en personlig opplevelse.

9.Dreambooth.com

Dreambooth.com 10 fotoboksleverandør i Storbritannia

Dreambooth.coms 360 fotobokser er designet for både innendørs og utendørs arrangementer, med laveffektdesign og kapasitet til å passe opptil fire personer på plattformen. De tilbyr også en 12-måneders garanti og teknisk støtte.

10.Kina 360 Photo Booth Produsent

360 logo kvadrat

Nettstedet 360-photo-booth.com er en grossistleverandør av 360 spinnboder basert i Kina. De tilbyr en rekke 360 spinn messeprodukter, inkludert metall-, glass- og overhead-versjoner. Nettstedet fremhever funksjoner som justerbare ringlys, trådløse fjernkontroller og kompatibilitet med forskjellige enheter. De gir verdensomspennende gratis frakt, tre års fabrikkgaranti og tilpasningsmuligheter for merkevarebygging. Selskapet tilbyr også omfattende kundestøtte og har en rekke tilbehør for å forbedre fotoboksopplevelsen.

Hver av disse leverandørene bringer noe unikt til bordet, og sikrer at du kan finne den perfekte 360-fotoboksen for å gjøre arrangementet ditt minneverdig.

360 fotoboks på salg

Gratis umiddelbar tilbud

360 fotoboks spesialtilbud pop up us$595 lit
Motta siste nytt

Bli den første til å oppdage det eksklusive tilbudet!

Bli varslet om eksklusive tilbud!