Utforsk de unike fordelene med Snappic for deg 360 Spin Booth arrangementer

 

Har du noen gang lurt på de beste verktøyene for å forbedre din 360 Spin Booth-opplevelse? I dag dykker vi inn i hvorfor Snappic, en kraftig app, er en game-changer på dette feltet.

 

Snappic skiller seg ut i markedet for sitt brukervennlige dashbord og omfattende analyser. Den gir unik innsikt, for eksempel antall videoer som er lastet ned og omfanget av deres rekkevidde. For eksempel, i ett arrangement var det 85 videonedlastinger og imponerende 4199 visninger. Dette er avgjørende data for alle i 360 Spin Booth-bransjen, enten du er en erfaren proff eller bare har begynt.

En av de mest slående egenskapene til Snappic er evnen til å identifisere de mest viste videoene dine. Å vite hvilke videoer som gir gjenklang hos publikummet ditt, kan være en endring i strategien for sosiale medier. Snappic sporer også statusen til delte meldinger, enten via tekst eller QR-kode, og sikrer at du vet nøyaktig hva som når kundene dine.

Dessuten er administrasjonsgalleridelen enestående. Den lar deg forhåndsvise opptil 10 videoer samtidig, noe som gjør det enklere å velge det perfekte klippet for dine markedsføringsbehov. Snappic sikrer at kvaliteten på videoene dine forblir på topp. For eksempel, ved bruk av en iPhone 13, blir videoene tatt med 60 bilder per sekund, og gir eksepsjonell klarhet og jevnhet, selv under utfordrende lysforhold.

 

Snappic er ikke bare et verktøy; det er en viktig alliert i reisen din for å skape uforglemmelige 360 Spin Booth-opplevelser. Med en 7-dagers gratis prøveperiode og en rabatt på 10% på abonnementer, inviterer Snappic deg til å løfte virksomheten din til nye høyder. Enten du er en veteran eller ny i bransjen, er Snappic der for å støtte deg 24/7.

Benytt deg av denne muligheten og se forskjellen det kan gjøre for dine 360 Spin Booth-arrangementer.

360 fotoboks på salg

Gratis umiddelbar tilbud

360 fotoboks spesialtilbud pop up us$595 lit
Motta siste nytt

Bli den første til å oppdage det eksklusive tilbudet!

Bli varslet om eksklusive tilbud!